pondělí 26. září 2022

Pár momentek z nedělního houbaření

 Hezký večer

    V pátek, přišel můj Sany s nápadem, že kromě plánovaného bowlingu pojedeme v neděli také  do lesa, se poohlédnout, jestli nerostou nějaké houby. Moc se mi nechtělo, hlavně při pomyšlení, že toto léto vůbec nepršelo a v posledních týdnech, byl jenom jeden silnější déšť.

    V lese, je hodně sucho. V jezeru, je málo vody. Potok, který má za normálního počasí dost vody a my ho máme problém překročit, je na několika místech, úplně bez vody. Stromy, jsou vysušené, oschlé a opadané. Po půl hodině hledání, na mých oblíbených místech, jsem nic nenašla. 

    Když, jsem se už pomalu smířila, že domů odejdu s prázdnou, začala jsem míst štěstí, hlavně ve vysoké trávě orosené rosou, pod kapradinou i v houštích. Během třech hodin, jsem našla pár zdravých hříbků a setkala se se Sanym a Anuškou, kteří šli za mnou procházkou, od jezírka s kačenkami. Spolu, jsme si potom dali malou svačinku a po odpočinku, vyrazili na cestu zpět.

Pár momentek, z pěkného nedělního rána:




                                                                                                         Hezkou dobrou noc                   Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...