čtvrtek 9. prosince 2021

Věšák na klíče z dřívek

 Hezké odpoledne

    V předchozím příspěvku, jsem psala, že potřebuji nový a hlavně praktický věšák na klíče, do předsíně. Ten, se mi během pár dní podařilo vytvořit, z nanuukových dřívek, které jsem si koupila, před dlouhou dobou. Dřívka, mi hodně dlouho ležely v krabici s materiálem na tvoření a nevěděla jsem určitě, co přesně z nich, vytvořím. 

    Z nanukových dřívek, jsem viděla vytvořit hezké rámečky na fotografie, vázičky, malé 3D dekorace, nebo třeba vánoční dekorace. Z nanukových dřívek se mi třeba líbí vánoční hvězda na dveře, omotaná jutou a ozdobená větvičkami, šiškami, sněhem a malými baněčkami. Já, jsem se rozhodla z dřívek vytvořit věšák na klíče. Použila jsem jen to, co moje červená, úložná krabice, zrovna schovává.

    Před nedávnem, jsem shlédla video od mých oblíbených Creative mamy, kde šikovná Silvana vytvořila hezký domeček na klíče, s vánoční atmosférou, z nanukových dřívek a pěkně ho ozdobila třemi stromky. Zde je video, které mne motivovalo si vytvořit, podobný věšáček na klíče:

https://www.facebook.com/watch/?v=296454488647356

   Základ domečku, jsem si vytvořila, podle videa, ale místo bílé barvy, jsem zvolila barvu domku tmavě hnědou, aby mi domeček hezky ladil s tmavě hnědým botníkem a věšákem na kabáty. 

    Místo třech červených stromků, jsem zvolila na zdobení, jen stromek jeden a zasadila jsem ho, do oplocené zahrádky. V mém domečku, nechybí ani malé šišky, dřevěné květinky a ptačí budka s ptáčkem. Na zdobení domečku, jsem se vyřádila a možná, jsem to trošku přehnala. 😉


    Tvoření, malého domečku byla zábava, ale také jsem trochu bojovala z lepením střechy a okrajem střechy. Díly, mi nešly slepit pěkně dohromady tak, jak je to ukázané, ve videu. Trošku, jsem slepením bojovala a musela udělat při lepení střechy, malé změny. Dřevěný plot, jsem také lepila na domeček, několikrát.

    Tmavě hnědá barva, mi vyšla o trošku tmavší, než jsem chtěla. Po nabarvení domečku, jsem domek ještě přetřela, matným lakem. Domeček, jsem si ozdobila podle své fantazie a nakonec jsem našroubovala malé háčky, které máme doma a spíše se používají k pověšení rámečků. 

     Při připevnění háčků mne trochu mrzí, že jsem si neuvědomila, že klíče jsou trochu více objemnější a nenašroubovala jsem háčky, trochu více, od sebe. Místa, je na věšáčku dost. Háčky, by mohly být i o trochu větší. To, jsou ale jen malé detaily, které neubírají na praktičnosti věšáku. 

   Můj Sany, si ze mne dělá legraci a říká, že vánoční věšák s na klíče už máme a jiný potřebujeme, na jaro a léto. Mně, zas tak moc vánočně nepřipadá.... 


                                                                                                                       Hezký zbytek dne         Lenka

1 komentář:

  1. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...