úterý 23. listopadu 2021

První vánoční tvoření, andělíčci z mušliček

 Krásné podzimní odpoledne

    dneska, jsem trošku unavená jednak proto, že jsem dneska uklízela listí na zahradě a ikdyž, mám pučenou hezkou pomůcku, fukar listí, který může listí odfouknout na potřebné místo a nebo vtáhnout listí, do sběrného pytle, tak také proto, že jsem včera do noci tvořila, vánoční dekorace. Unavená, jsem fyzicky, ale psychicky, jsem si u nového tvoření odpočinula a odreagovala se.

    Včera, když jsem mojí malou uložila večer do postýlky, jsem se pustila do tvoření speciálních andělíčků, z mušlí. Tito roztomilý andělíčci, nejsou nápad z mé hlavy, ale nechala jsem se inspirovat videem, od mých oblíbených Creative mamy. Jejich kreativní videa, sleduji s oblibou, na Youtube. 


     U tohoto tvoření, mne zaujalo zajímavé využití, větších mušlí, které by mne určitě nenapadlo. Větší, či menší mušle, jsme si nasbírali před časem na pláži, a já je jen natřela bílou barvou a posypala, stříbrnými třpitkami. Ostatní materiál na tvoření, jsem doma měla, už z předchozího tvoření. Andílky, jsem si vytvořila bílo stříbrné, protože, nic zlatého, bych u mne doma nenašla. Moje oblíbená vánoční barva, je bílá, stříbrná a červená.

    Na křídla pro andílky, jsem místo ozdobné organzy použila bílou plsť se sněhovými vločkami a místo půlky  dřevěných korálek na hlavy, ruce a nohy, jsem použila korálky, celé. Tvořila jsem, přesně podle videa a zdobila podle své fantazie a podle toho, jaké perličky, třpitky a hvězdičky, jsem doma zrovna našla. Místo zlaté růžičky, jsem krček andílků ozdobila stříbrnou mašličkou a větší hvězdičku, jsem místo vlásků, nalepila na čelo andílků.


    Andělíčky z mušlí, jsem tvořila podobně, jako andělíčky, které jsem tvořila loni ze starších použitých baněk. Moc mne baví, recyklovat starší ozdoby a dávat jim nový kabátek. Večerní tvoření, bylo velice zábavné a naplňujíci a za pár hodin, jsem vytvořila roztomilé andělíčky a krásně jsem se odreagovala, vyčistila hlavu od starostí ...... tento týden zlobivé Anušky 😊. 

    Už se moc těším, jak je spolu s Anuškou, zavěsíme na vánoční stromeček. Dneska, to je ode mne všechno.


                                                                                                                Mějte krásné odpoledne a večer    Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...