pátek 20. listopadu 2020

Baret v módním hořčicovém odstínu.

     V poslední době, jsem si v módě oblíbila hořčicový odstín žluté, ikdyž je tento odstín v módě už pár let, já ho jen velmi pomalu, přidávám do svého šatníku, už třeba jen kvůli tomu, že jsem si zpočátku myslela, že je to jen trend a záležitost, tak na jednu sezónu. 

    Jako první, jsem dostala od partnera k narozeninám, ručně vyrobené, kožené psaníčko, pro mne v nezvyklém odstínu světlé, hořčicové barvy. První dojem, byl docela zmatený, protože se ve mne praly smíšené pocity a nevěděla jsem, jestli se mi psaníčko líbí, nebo ho budu nesnášet. 

   Myslela bych, že Sany zvolí klasiku, černou, nebo mojí oblíbenou, tmavě červenou. Dosti riskoval, když zvolil tuto nezvyklou, hořčicovou barvu. Kvalita výrobku, je nepopiratelná,  a je prostě perfektní. Zamilovala jsem si ho.

    Postupně, jsem si do svého šatníku, přidala kousky a doplňky v hořčicové barvě, která rozhodně nesluší, každému typu ženy. Nejvíce, tento tmavě žlutý odstín sluší, podzimnímu, teplému typu ženy s rezavými vlasy, nebo světle hnědými vlasy. 

    Tento odstín se pěkně doplňuje a kombinuje se ze zemitými barvami, jako jsou barvy podzimu, spadaného listí a půdy. Jsou to třeba odstíny hnědé, béžové, a tmavé odstíny zelené a červené. 

    Není třeba se bát,  ani výraznějších barev a kombinovat tento odstín, třeba s bílou, černou, tyrkysovou nebo tmavě fialovou. Tak, jak to popisuje autorka ženského blogu, Confettissino , v jejím příspěvku, do kterého, můžete také nahlédnout a vidět skvělé barevné kombinace a styly.


    Já, tento odstín kombinuji nejčastěji s černou a bílou, ale i tmavě modrou nebo tmavě fialovou. Základem, je to nepřehlat a nebýt od hlavy až k patě, jen v hořčicové barvě. K černému kabátu, zvolím jen hořčicové psaníčko a šátek, anebo psaníčko a zlatavý baret, který teď zrovna, nově dokončuji. Důležitý, je také vhodný, makeup.

     Anička, podědila po svých bratrancích, soupravu slatého overalu a svetříku, v hořčicovém, zlatém odstínu. Tu, před lety upletla babička Alenka, svému druhému vnoučkovi. Svetříček, má také bílé sedlo, jako overal na obrázku.  Anička svetřík, ještě pořád nosí a moc jí sluší. Svetřík, vypadá moc pěkně, v kombinaci s fialovými kalhotami, nebo tyrkysovými legíny.

    Overal nenosí a já jsem se rozhodla, kvůli krásnému odstínu, tenké vlny, vlnu pracně vypárat, dát jí do lázně a znovu použít na můj nový projekt, a to je pletený baret, který pletu podle návodu firmy DROPS, dvojitou vlnou

    Baret, už mám dokončený a právě pracuji na háčkované květince, fialovém květu se stříbrnou stužkou, který bych chtěla našít, po straně baretu. Díky deštivému počasí, budu moc baret o nastávajícím víkendu, dokončit.

                                                                                         
                                                                                                           Krásné páteční odpoledne a víkend    Lenka

    

    

    

    

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...