úterý 26. listopadu 2019

Moje malá modelka.....

    .....   opravdu nosí, moje vývory. Mezi spousty oblečení, které dostavá dárkem od babiček, zděděného oblečení po sestřenících, mé krásné svetříky a čepičky mají své postatné místo a ráda jí je oblékám. 

    Podzim, je už tady a moje sluníčko, Anička, už oslavila jeden roček. Tatínek, měl volno, tak jsem pro Aničku uspořádala, malou oslavu. Den předem, jsem upekla banánový dort pro malou oslavenkyni a také  čokoládový koláč s angreštem a rumovou polevou, pro nás dospělé. Uvařila jsem, slavnostní oběd.

   Večer, potom co jsem dala malinkou spinkat, jsem nazdobila slavnostně, obývací pokoj. Nafoukla jsem, asi dvacet balónků a nazdobila jimi stěny, strop a podlahu.  Nechyběly ani slavnostní garlandy s přáním a Aniččinými fotkami. Aničce,  jsem řekla, že jí čeká, den plný překvapení.  Krásně vyzdobený pokoj balónky, slavnostní předání a krájení dortu, rozbalování dárečků a odpoledné potom gratulanti, přátele a rodina. Prostě den, plný překvapení, který si naše dceruška, krásně užila.


    Za dva dny po oslavě, přijela babička s dědou. Takže, Aničku čekalo další, milé překvapení a další, vělká oslava, na které se slavily troje narozeniny a také jedno výročí.

    Anička oslavila první roček a přehoupla z velikosti 74, do velikosti 80 a nosí mé, další práce. Pletený svetřík s kapuckou, upletený z melírované příze, hladkým žerzejem. Svetřík jí moc sluší a jsem ráda, že kapucka není moc velká, jako je to u jejích bundiček. Pěkně rámuje obličej.



    Další z mých prací, kterou Anička nosí, je růžová souprava háčkovaného svetříku a čepičky, která jí moc sluší. Když jsem soupravičku dokončila, byl svetříček dost dlouhý a musela jsem, hodně zahýbat rukávky. Teď, už Anička do soupravičky dorostla a sedí jí, o něco lépe. 

    Na své dílko, jsem pyšná, nejen proto, že Anička v něm vypadá kouzelně, ale  také proto, že jsem háčkovala svetr v jednom kuse a bez návodu. V mých dvou kolážích, se můžete podívat na mé práce a také, jak mé holčičce, mé svetříky sluší. Už se těším, až se pustím do dalšího tvoření.


                                                                          Krásný večer  vám přeje malá modelka a maminka Lenka 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...