čtvrtek 21. listopadu 2019

Rozpracovaná háčkovaná šála.....

      .... stále leží nedokončená, v mém košíčku. Počáteční nadšení z háčkování, už trochu vyprchalo. Je to přece jenom pár týdnů, co jsem si na háčkování, neudělala čas. 

    Udělala jsem, menší chybu. Vybrala jsem, si pěkný vzorek na konečný lem šály, ale po dokončení šály jsem usoudila, že se k předchozímu vzorku, moc nehodí a je třeba lem vypárat a najít vzorek vhodnější.  

   Také béžová barva, která se v klubku znovu opakuje, mi na konečný, krajkový lem moc nesedí. Líbila by se mi výraznejší barva, nebo kdyby se na konečném krajkovém lemu, výrazné barvy prostřídaly. Šálu, jsem na dlouho odložila a zatím nedokončila.  


    Posledních pár let, jsem docela choulostivá na krk a nemám ráda, když mi na něj fouká chladný vzduch. A proto, bych chtěla šálu nosit tak, že jí jednou otočím kolem krku, vzadu na krku překřížím a konce šály přeložím na hrudi, přes sebe. Na koncích, šálu zapnu, na čtyři knoflíčky. Tak, jak je toto ukončení  ukázáno, na následujícím obrázku. 


   Knoflíky, už mám koupené. Vybrala jsem si pěkné knoflíky, v růžové barvě, stejného odstínu jako, je na šále. Doufám jen, že se mi chuť k tvoření, brzo vrátí, dostanu šikovný nápad, jak šálu zakončit. U nás, už je pár týdnů, hodně chladné počasí. Hřejívá šála a šik čepička, by se mi hodily Musím najít elán a čas, šálu dokončit, ještě tuto zimu. 


                                                                                                                                 Hezký podzimní večer Lenka


4 komentáře:

  1. Dobrý den, bylo by možné poslat mi návod? jarabar@centrum.cz
    Moc děkuji Jarka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dobrý den paní Jarko, jestli myslíte návod na tyrkysovou šálu, tak to bohužel nemůžu sloužit. Omlouvám se. Obrázek, jsem si stáhla jako inspiraci z internetu, je to napsáno, v mém příspěvku. Podle obrázku, jsem vytvořila hřejivou šálu a návod můžete najít na mém blogu, v Návodech na háčkování. Hezký večer. Lenka

      Vymazat
  2. Dobrý den,mohu poprosit návod na lnk.s@centrum.cz, děkuji 🙂

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrý den, jestli myslíte návod na tyrkysovou šálu, tak to bohužel nemůžu sloužit. Omlouvám se. Obrázek, jsem si stáhla jako inspiraci z internetu, je to napsáno, v mém příspěvku. Podle obrázku, jsem vytvořila hřejivou šálu a návod můžete najít na mém blogu, v Návodech na háčkování http://www.tvoriverucicky.com.xn--tvoivruiky-f7a84bb07h.com/search/label/N%C3%A1vody%20na%20h%C3%A1%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD. Hezký večer. Lenka

    OdpovědětVymazat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...