pátek 24. srpna 2018

Zelená, žlutá a růžová.....

    …..  to jsou základní barvičky, pro mou Aničku. Malé taštičky, organizérky na poličky, jsou také v těchto barvách a mám  je dokončené. Dvě půjdou zavěsit nad přebalovací komodu a další dvě nad postýlku. Musela jsem je vyzkoušet a zavěsit na poličky. 

    Nedalo mi to a ještě jednou jsem povlékla povlečení, zavěsila dekorace na stěny, abych viděla, jak vše spolu ladí a taky výsledný efekt, naší práce. Až se dostatečně pokochám, vše zase pěkně uložím a těsně před termínem vyperu, vyžehlím a pěkně pro Aničku načančám.


     S naší prací, jsem moc spokojená. Sany udělal dvě šikovné poličky a já tyto zajímavě řešené taštičky, podle obrázku, který jsem před nedávnem sdílela.

    Docela mne udivilo, že spoustě mých blízkých,  při pohledu na obrázky  ani nedošlo, na co všechno, se dají tyto taštičky využít. Nad přebalovací komodou mi to připadá jasné, určitě si do nich budu dávat čisté látkové pleny, jednorázové plenky a nebo sadu vlhčených ubrousků.

    Původně, jsem plánovala pověsit měsíček se sovičkou nad postýlku, ale aktivní tatínek, mi trochu pozměnil plány, když vyrobil, ještě jednu delší poličku. Asi je to tak lepší, protože dekorace vypadá lépe na užší stěně a pěkně ladí s přebalovací podložkou, se sovičkami. Dlouhá, bambulková dekorace zase lépe vypadá na širší stěně, nad postýlkou.



    Nechtěla jsem mít všechny taštičky stejné, a proto jsem další dvě kapsičky ustřihla a ušila se dvěma většími, nařasenými kapsami. Ze zbytku květované látky, jsem vytvořila dvě srdíčka, která pěkně ladí s poutky. Taštičky, budu nejspíše využívat na různá štěrkátka, malé plyšáky mini knížečky a podobně.

    Nedávno, nás navštívila kamarádka se spoustou malých dárečků a oblečení po její holčičce. Mezi praktickými dárky byl i malý, oranžový lampiónek. Papírový lampiónek, se mi líbil a zavěsila jsem ho Aničce nad postýlku, jako noční světlo. Líbí se mi, že je velmi lehký, poskytuje daleko méně světla než lampička a je na baterky takže nehrozí, že by Anička později za kablík tahala a ublížila si.
   
    Na poličky, později umístím nějakou tu knížečku, rámeček s fotečkou nebo třeba krabička s dudlíky. Inspirací, obrázků a návodů koluje na internetu spoustu a určitě se tvorbou pro mou holčičku, ještě nekončím.

                                                                       Hezký páteční večer a krásný slunečný víkend,  přeje    Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...