neděle 26. srpna 2018

Barevná sada ze zbytků naši pro holčičku

     Příjemné počasí, se u nás u poněkolikáté o víkendu pokazilo a od rána prší a bude pršet celý den.   Na dnešek máme naplánované nějaké nákupy, podívat se do Ikei a do Mothercare, které jsou od nás vzdáleny hodinku jízdy. Moje ručičky, si aspoň odpočinou od háčkování a pletení.

    Po delším čase, jsem dokončila pletené bodyčko a dodělala jsem k nim, také háčkovaný klobouček. Body, jsem měla dopletené už nějaký ten čas, ale moc jsem se neměla k zapošívání, tisíce přízí. Do rozkroku, jsem našila sedm menších druků a na poutka růžové knoflíčky ve tvaru srdíčka.


    Na body jsem nespotřebovala hodně zbytků jemné vlny, rozhodla jsem se ještě přidělat letní klobouček. Nepracovala jsem podle předlohy, háčkovala jsem z hlavy krátkými sloupky. Klobouček je pro obvod hlavy 40-42 cm. Háčkovala jsem háčkem číslo 3.

    Klobouček a body, jsou ve velikosti na půl roku až devět měsíců, takže naše holčička sadu může nosit příští léto. Už, jsem trošku znuděná háčkováním různých květinek, pro obměnu jsem uháčkovala tříbarevného, jednoduchého motýlka, jak na body, tak i na klobouček.

    Dneska si trošku odpočinu a pustím se do háčkování dalšího projektu pro naší princeznu a tentokrát to bude malá deka do kočárku nebo autosedačky.

                                                                                                                             Krásné ráno            Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...