úterý 6. února 2018

Protiklady se přitahují.....

   ..... a nebo jin a jang, tak bych nazvala, mé další tvoření.  Dvě síly, které se navzájem přitahují. Samozřejmě, jde o metaforu. Jde o dvě srdíčka, vytvořená do páru k sobě, jako protiklad. Tvořila jsem znovu z červené a bílé plstě, bavlněné látky a zdobila jsem perličkami a háčkovanou kraječkou a bílou  stužkou.
   
    Postup je jednoduchý. Namalovala jsem si srdce na papír a jedno menší, vystřihla a vytvořila, tak šablony. Ty jsem pak našpendlila na červenou a bílou plsť a vystřihla bez záložek. Poté jsem si vystřihla ještě jedno menší srdce z bavlněné látky, přišila srdce na vrchní díl, začisťovacím stehem. Vrchní díl jsem ozdobila, podle své fantazie. To je moje nejoblíbenější část tvoření. 


    Přichytila jsem stužku na pověšení, na spodní část, doprostřed srdce. Sešila jsem vrchní i spodní část k sobě, před dokončením jsem srdíčka vycpala výplní a pak už jen obháčkovala malými obloučky.

    
       Další srdíčka, v mé oblíbené barevné kombinaci, tmavě hnědá s bílou, jsem vytvořila stejnou technikou, ale tentokrát jsou ozdobená malou kytičkou a bílou bavlněnou kraječkou. Nevynechala jsem ani perličky. Srdíčka jsou k zakoupení, v mém on-line obchůdku.

  
   


                                                                                                                             Hezký den             Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...