sobota 17. února 2018

Nová jarní výzdoba na Velikonoce

     Trochu předčasně, jsem si vyrobila novou výzdobu, na Velikonoce. Hodně jsem přemýšlela, jestli si vyrobit kuřátka, či zajíčky na zapíchnutí do květináčů, nebo na pověšení. A protože se poslední dobou hodně věnuji recyklaci a tvoření z plsti, neháčkovala jsem, ale tvořila znovu z plsti. Nechala jsem se inspirovat krásnými ozdobami, sdílenými na Pinterestu a pustila se do tvoření.

    K bílým a barevným, háčkovaným vajíčkům, teď přibyla sada barevných zajíčků s ohnutým ouškem a sada roztomilých květinek. Vše, v jarních odstínech. K výrobě zajíčků, jsem použila plsť v pěti odstínech, barevné stužky a tenčí stužky na pověšení. Na květinky a malá očička jsem použila černé a bílé perličky. Vousky, jsem vyšila šedou bavlnkou a zajíčky trochu vycpala výplní.


     Jednoduché květinky v jarních odstínech se dají pověsit na větvičku, ale moc hezky vypadají jen tak položené mezi vajíčky, v proutěném košíčku.

    Na květinky, jsem zvolila tři odstíny zelené plsti, dva odstíny žluté a světle růžovou. Vybrané odstíny, vypadají moc pěkně v kontrastu z bílou a jednoduchým zdobením. Květinky jsem ozdobila jednoduchou výšivkou a střed malými perličkami ve stejných odstínech, jako vybrané plsti. 

    Teď přemýšlím, nad malou dekorací do ložnice. Na komodě mám prázdné místo a chtěla bych tam koupit pěkné kvítko, tak třeba uháčkuji nějaké nové vajíčko a zapíchnu je do květináčku. O tom bude nejspíše, jeden z mých dalších příspěvků.


                                                                                              
                                                                                              Hezký zbytek   víkendu  přeji          Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...