čtvrtek 22. února 2018

Menší dekorace na stěnu v barvách přírody

    Novým tvořením z plsti, je malá dekorace na stěnu. Vyrobila jsem ji v barvách přírody, v tmavě hnědé, béžové, bílé a jablkově zelené. Jsou to barevné odstíny, v kterých mám zařízenu moji ložnici.  Jako ornamenty, jsem si zvolila má oblíbená srdíčka a domeček.

   Krásný domeček, mně zaujal na stránkách obchůdku DevonlyCrafts, který se zabývá prodejem látkových a filcových dekorací. Dovolila jsem si okopírovat nápad a střih a domeček jsem vyrobila a použila pro svoji dekoraci. Zvolila jsem jen jiné barvy, aby mi domeček pěkně ladil s ostatními obrázky a doplňky. 


    K výrobě srdíček jsem použila stejné šablony, jako pro předchozí dekorace. Střihla jsem z tmavě hnědého a béžového filcu a střed jsem ozdobila bílou, bavlněnou krajkou, tmavě hnědou, proužkovanou stužkou.


   Levý rožek srdíčka, jsem ozdobila květinkou a vyšila lístky bavlnkou v opačném odstínu. Květinky jsou ozdobené perličkami v zeleném a růžovém odstínu, stejně jako zasněžená střecha domečku. Komínek domečku, je vytvoření z jasně zelené, puntíkované stužky stejné, jako větší lístky květinky. Na dekoraci jsem použila také krátké, dřevěné větvičky, sušené květy, dřevěnou korálek a provázek z juty, jak jde poznat z mých foteček. 

    Pro dekoraci, jsem našla místečko nad mým nočním stolečkem, vedle mnou malovaného obrazu a police. Uvažuji ještě, nad jednou dekorací nad Sanyho  noční stoleček, líbilo by se mi třeba malé autíčko, brouček, nebo letadélko. Musím se poradit, co by se mu líbilo. Jen doufám, že ne kamión 😊, je totiž řidič z povolání.


                                                                                                                                              Krásné tvoření        Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...