sobota 27. ledna 2018

Kapičky stékají.....

    po stěnách z malého veselého mráčku. Tak nějak se dá popsat tvoření z filcu, které jsem dnes vytvořila, pro malou do pokojíčku. Veselý mráček s barevnými kapičkami, je daleko vhodnější mini dáreček pro malé sluníčko, než ptáčci.

   Botičky a čepička na přání jsou hotové a k tomu ještě přidám malý mráček, který si maminka může pověsit kdekoli, třeba na malou komodu s oblečením, stěnu nebo třeba nástěnku. 


    Tvorba mráčku s dešťovými kapičkami, je velice jednoduchá. Namalovala jsem si mráček a kapku v potřebné velikosti na papír,  přišpendlila šablony na dvojitý filc a vystřihla ostrými nůžkami. Odměřila jsem si provázky a přichytila na vnitřní stranu kapek. A poté jsem, už jen vycpala a sešila  kapičky.

   Horní  díl mráčku jsem si vyšila, podle potřeby a ozdobila květinkou a knoflíčkem. Provázek na zavěšení jsem přichytila na vnitřní stranu obláčku a nakonec jsem vycpala a sešila mráček.

   Velice jednoduché a rychlé, ani nemusíte vytahovat, šicí stroj. Udělejte si mráčky pro své malé ďáblíky a zapojte i starší děti. Je to krásné tvoření, na jedno deštivé odpoledne.


Krásný    den   Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...