neděle 28. ledna 2018

Sluníčko zavolalo ven.....

     ..... a i když je leden, počasí dneska bylo, spíše březnové. Teploty se vyhouply, až ke dvanácti stupňům a spod deštivých mraků, vykoukla modrá obloha a sluníčko. Vše hned vypadalo barevněji a veseleji. 

    Po týdenních přeháňkách, se konečně umoudřilo počasí a my jsme nelenili a vyrazili, na pár kilometrovou procházku, do oblíbeného lesa. Déšť, zanechal svoji stopu všude, hladina řeky vystoupila o pár metrů výše a na několika místech se vlila do polí. Stezky v lese byly rozbahněné a kluzké, takže místy jsme museli dávat velký pozor, abychom jsme se neprojeli.


    Z informačního centra jsme se, vydali po růžové značce, která nás zavedla na krásnou vyhlídku nad údolím Symonds Yat a řeku Wye, která se v údolí klikatí mezi dvěma zalesněnými vršky. Od vyhlídky jsme pokračovali procházkou lesem, sbírali jsme šištičky a povídali si. Tento šesti kilometrový úsek, jsme dneska nešli poprvé. Tentokrát jsme se, ale neztratili a dorazili jsme do centra za světla a bez ptaní na cestu. 

    Krásně strávené nedělní odpoledne.

                                                                                                                               Hezký   zbytek neděle             Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...