sobota 27. září 2014

Černá háčkovaná sukýnka je dokončená

      Těsně před mojí dovolenou, jsem dokončila černou sukýnku. Jak jsem psala níže vzoreček mám z internetu, jen jsem jej upravila na svou velikost a vzhledem mému nižšímu vzrůstu jsem upravila také délku, a celkový nudný jednobarevný vzhled jsem oživila, stříbrnou přízí. 

    Už se moc těším na nadcházející dva týdny, protože, mi dnešním dnem začala dovolená a já se chystám ji strávit v hlavním městě, Londýně, se svým přítelem a také s maminkou, která za námi přiletí večer. Sukýnku, už mám přibalenou v malém kufříku. 

    Jak je ukázáno na fotkách mám ráda bílou a černou barvu, a ráda vrstvým oblečení. Pod černou sukýnku, mám koupenou bílou krátkou spodničku, na ní krásně vynikne vzoreček. Sukni skombinuji s bílým tílkem nebo tričkem a doplním stříbrnými nebo dřevěnými korálky a náušnicemi.



    To, je dnes ode mne všechno.                                                                     Krásný večer        Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...