čtvrtek 9. října 2014

Proužkované bikiny

O tomto víkendu jsem konečně dokončila kalhotky pro proužkované bikiny. Tak trošku po sezóně, ale nevadí. Spíše jsem si chtěla vyzkoušet šikovný vzoreček a jednoduchý střih pro podprsenkový díl. Kalhotky jsem uháčkovala nízkého střihu.

    Proužkované bikiny jsou uháčkované z tenčí příze v barvě oranžové, šedé a černé,  dlouhými sloupky, lemování je uháčkováno krátkými sloupky s malými pikotkami, černou přízí. Ozdobené jsou malými kovovými květinkami.



Hezký den Lenka




09. 10. 2014__________________________________________________________________

Taky se Vám občas stává, že rozpracujete nějaký kousek oblečení a odložíte ho?  frown

    Mě teda, moc často ne. Ale v případě mých druhých plavek se mi to také stalo. Podprsenkový díl jsem začala háčkovat už v srpnu a za pár dní ho dokončila, ale k uháčkování kalhotek se moc neženu.  Mezi tím jak to tak bývá jsem dokončila několik dalších kousků. Inspiraci pro bikiny jsem nalezla na internetu a byla jsem celá natěšená vyzkoušet znovu něco nového. Dnešním dnem jsem uháčkovala první očka na kalhotkách, takže za pár dní by měla být celá soupravička hotová.

Tady je fotečka z rozpracované podprsenky.



Lenka


Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...