neděle 2. května 2021

Nedělní procházka v lese, u jezírka

     Hezké nedělní odpoledne

     Od dvanáctého dubna, je u nás menší rozvolnění a můžeme se setkat na zahrádce s úzkou rodinou, nakoupit oblečení nebo boty, posadit se na kafe, na zahrádce kavárny, nebo se zajít ostříhat ke kadeřníkovi. Můžu říci, že je to velké potěšení a radost se setkat osobně s rodinou, nebo po třech měsících lockdownu, vyrazit do přírody. 

    Na druhou stranu, už třetí týden, je všude plno lidí, tvoří se dlouhé fronty a všichni se snaží využít trochu slunečné počasí a vyrazit ven, mezi lidi, posedět si u kafe, dát si něco dobrého k snědku, nebo na procházku, kolo, do lesa.

    Krásné jarní počasí, nás láká ven do přírody a my se každý víkend snažíme někam vyrazit, jednou na oběd, na grilování na zahrádce, s rodinou, podruhé do parku, nebo jako minulou neděli, do lesa na procházku, k malému jezírku. 


        Počasí o víkendu, se zatím daří a už třetí neděli, máme slunečné počasí a jenom studený větřík, nám nedovolí odložit svetry, a bundy. Minulou neděli, jsme strávili procházkou v lese, kolem jezírka a nedělním piknikem, u druhého jezírka. Malé, tři parkoviště v lese, byly kompletně plné a lidé parkovali, kde se dalo.

     Dneska, jsme zase navštívili blízkou rodinu, Aniččinu tetu, strejdu a setřenice. Vypili jsme si kávu, hráli stolní tenis na zahrádce a nakonec, jsme zůstali i na oběd, grilování, na zahrádce.

    Ke konci května, má můj Sany dva týdny dovolené a já už zjišťuji, jestli se do konce května, ještě více rozvolní, a my si budeme moci pronajmout na pár dní, nějakou šikovnou chatičku nebo jurtu, a strávit pár dní, v přírodě, nebo budeme muset vyrážet na jednodenní výlety, s domova.

    Dneska, je to ode mne vše. Mějte se hezky, jestli ještě pořád čekáte na rozvolnění a na setkání s rodinou, vydržte! Bude lépe!

                                                                                                                                            

                                                                                                                                                Lenka s rodinou

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...