neděle 31. května 2020

Pár momentek z Forest of Dean

    Už dva týdny, tady máme krásné počasí a odpoledne teploty vystupují, až k pětadvaceti stupňům. Mojí malé holčičce, jsme pořídili na zahrádku malý bazének, ve kterém se může čvachtat a hrát si s konvičkou, pohárky a hračkami. Vodu malá miluje, ale když jsme jí dali poprvé do bazénku, zalekla se a plakala. Někdy, moje Anička potřebuje, trochu více času. Za pár dní jsme to zkusili znova. Aničku, jsme nalákali do bazénku hrou se zvířátky, a teď už chce být v bazénku, každý den.

   Pravidla, pro vycházení, už se u nás také uvolňují. Vycházet do parku, už se může vícekrát denně a ne jen, za sportem. Využili jsme krásného počasí a také dovolené a vyrazili jsme s malou do lesa, k jezírku a na procházku.  

    Anička byla moc hodná a ikdyž pár měsíců neseděla v autě a udělalo se jí špatně, výlet si moc užila. Byla nadšená ze spousty malých housátek, které se teď na jaře vylíhly a nebály se za doprovodu maminek, prohánět kolem jezírka i dřevěných stollků, kde jsme svačili. Byla nadšená, ze zvířátek, rostlinek, lesa. Ikdyž si odpočívala hodně v nosítku, byla hodně unavená, a celou cestu domů, Anička prospala.



     Bylo krásné, po dlouhé době vypadnout z domu, jet někde dále od domova a užít si krásné počasí v přírodě, chladný vánek, sluníčko, vůně a zvuky lesa. 
  
    Na ranní procházku do parku nebo na zahrádku, chodíme každý den. Po třech měsících, už vitáme každou změnu a těšíme se, až se život vrátí úplně, do normálu. Na to, si ještě nějaký týden, počkáme.

                                                                                                                      Dobrou noc  Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...