sobota 21. prosince 2019

Trocha Vánočního pudinku

    Plsťové ozdoby, s tématikou vánočního pudinku, jsou tady populární, tak jako vyšívané rukavičky, ponožky, soby a Santové. Protože, mám ráda tmavě hnědou kombinaci, střihla jsem na jednu malou sadu, také pro náš stromeček. 

   Střihla jsem tři tvary, oblíbené srdíčko, hvězdičku a nově kolečko, což má asi připomínat baněčku. Tentokrát, jsem ozdůbky střihla trochu menší a baculatější, rohy né tak špičaté.


    Bílá horní část, má symbolizovat poprašek sněhu a na vršku jsou ozdobeny baněčky Čestmínou, která je také symbolem, Vánoc. Červená stužka, pěkně oživuje celou ozdobu. Ozdůbky,  už visí na našem stromečku a Anička si je, s oblibou každý den prohlíží.  

    Mám  ještě rozpracovanou vánoční garlandu, ale vzhledem k množství ozdob na ní jí nejspíše dokončím, až po Štědrém dnu. Střihla jsem na ní, pár menších tradičních vánočních motivů, jako stromeček, rukavičku, ponožku a další. Plsti, jsem vybrala ve stejných barvách, jako máme další vánoční ozdoby a to je červená, bílá, zelená a hnědá barva. 

Zde je malá koláž s novými ozdobami:


        Je už hodně pozdě, tak se rozloučím. Krásné sny.
                                                                                                                        Dobrou noc       Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...