čtvrtek 26. prosince 2019

Pár momentek z naší pohodové atmosféry

     Dneska, je druhý svátek vánoční a já bych se svámi chtěla podělit o pár střípků, z naší vánoční atmosféry. Letos, jsme poprvé slavili Vánoce v našem domečku a také naše Anička, má už jeden roček, tak si Vánoce daleko více užívá než, když byla měsíční miminko. Bylo radost pohledět, jak s reagovala na cinkání zvonečku, kterým Ježíšek ohlásil svůj příchod a také jak s úžasem rozbalila dárečky, a nejen ty svoje.

    Naše Vánoce, nejsou o drahých dárcích a přepychové výzdobě. Naše Vánoce se nesou  ve znamení pohody, výroby malých dekorací, stráveného času v rodinném kruhu a  setkání s širší rodinou. 

   Dárky, jsme vybírali spíše praktické drobnosti a knihy, které nám dělají radost. Ježíšek nadělil naší malé od všeho něco, hračky, hudební nástroj, oblečení i krásné pohádkové knihy a knížky z říkadly. Už se těším, až mi bude odpočívat na klíně a já jí budu v houpacím křesle číst, pohádkový příběh. 





    První svátek vánoční, byl moc příjemný, strávili jsme ho se Sanyho rodinou. Nechyběl slavnostní oběd, hraní her a rozbalování dárečků, dobré kafíčko i české cukroví a maďarské Beigle. Malá, byla ze spousty lidí a sestřenic kolem sebe, ve svém živlu. 

    Naše malinká teď zrovna odpočívá a já mám chvilku vybrát pár foteček a dát do rámečku a podělit se s vámi, o trochu Vánočního kouzla. Až se malá vzbudí, budeme si číst, hrát s novými hračkami a půjdeme na vánoční procházku.


                                                                                                            Krásné Vánoce         Lenka s rodinou

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...