pondělí 30. září 2019

Momentky ze zahrádky

    Podzimní počasí a deště,  jsou tady a citelně se ochladilo. Ještě, než začalo pršet nafotila jsem pár fotek na zahrádce, s Aničkou při hraní. Krásně hřálo sluníčko a proto Aničku chrání, dva ručně vyrobené kloboučky. 

   První, barevnější, jsem uháčkovala ze zbytků tenké, jemné vlny a zdobila větším motýlkem. Druhý klobouček, Anička podědila po svém bratranci. Klobouček upletla babička a je vyrobený z velmi tenké vlny a ozdobený proužky. A protože je v klučičích barvách, jsem klobouček olemovala růžovou a ozdobila háčkovanou, růžovou kytičkou.


     Kloboučky, jsou ještě o trochu větší, ale už je Aničce od konce léta dávám, aby je aspoň trochu ponosila. Příští jaro, už asi budou malé. K barevnému kloboučku, má Anička ještě proužkované bodyčko a k pletenému svetřík, kalhotky a ponožky. 

    V těhto dnech, nemám nic rozpracované, tak se aspoň pokusím, sdílet nějaký rychlý návod. Přemýšlím, nad dalším malým tvořeníčkem, výrobou nějaké dekorace do ložnice, nebo do Aniččina pokoje. Chtěla bych i dcerce namalovat nějaké, pěkné obrázky, třeba ze zvířátky. Ještě nejsem úplně rozhodnutá, do čeho se pustím.
                                                                                                             
                                             
                                                                                   Krásný deštivý večer a poklidný spánek             Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...