sobota 10. listopadu 2018

Ladíme s Aničkou :-) .....

     ….. " maminka",  si loni z této vlny upletla pěkný cardigan, a Anička má také z této vlny, jednoduchý svetřík, s kapuckou. Svetřík, jsem upletla ze zbytků středně silné, melírované vlny, která mi zbyla z loňska. Je to směska bavlny, akrylu a pravé vlny, v dívčích odstínech. 

    Svetr, jsem pletla hladkým žerzejem a okraje vroubkem, aby pěkně vynikl barevný melírek. Myslím, že na tento typ vlny, se hodí spíše jednoduché vzory a také je lepší, aby přední i zadní díl, byl pokud možno pletený v jednom kuse, aby nám barevné proužky seděly pěkně k sobě.


    Svetřík, má jen malou rozhalenku u krku, s jedním knoflíčkem, Aničce a hlavně mamince, se bude lépe oblékat, přes hlavu.  Pletla jsem na jehlicích číslo 4 a svetřík, je ve velikosti 74, to je na 6 a 9 měsíců dítěte. Kapucku, jsem ozdobila, malou bambulkou. 

    Jsem ráda, že využiji nepotřebné zbytky, pěkné vlny v růžovém, fialovém, šedém a krémovém odstínu, které jsem také použila na svetr pro sebe, ale i pro mojí holčičku. K tomu, jsem Aničce koupila, dvoje šedé kalhotky, jedny hrubší a jedny tenčí se šlapkami a růžové bodyčka, ve dvou odstínech. 

    Jen trochu času, využití nepotřebných zbytku a když se k tomu přidá radost něco malého vytvořit také pro své dítko, neumím si lépe představit, naplněné tvoření.

                                                                                                                             Hezký  víkend     Lenka   

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...