středa 10. října 2018

Dáreček do dětského pokojíčku.....

    ….. jsem vyrobila a uháčkovala, pro kamarádku. Je to jen malý dáreček, kterým se chci odvděčit za rady, drobnosti a oblečení pro malou, které mi přinesla ještě před její dovolenou. Rozhodla se strávit pár měsíců s rodinou a příbuznými a vrátila se až koncem září, takže jsem měla dostatek času, dárek i s bolavýma rukama dokončit.

    Jak, už jsem uvedla v jednom z příspěvků, nevyhnul se mi koncem těhotenství syndrom karpálního tunelu, který se postupně zhoršuje a znepříjemňuje mi nejen běžné domácí úkony, spaní, ale už kompletně vylučuje, jakékoli tvoření. 


     Holčička, už má sedm měsíců, já přesto doufám, že bambulkovou dekoraci a háčkovanou kapsičku, ještě v pokojíčku využijí. Kapsička, se dá zavěsit třeba na užší stranu postýlky, nebo pod poličku. Dají se do ní ukládat různé drobnosti, jako třeba malé hračky pro miminko. Bambulková dekorace, vypadá dobře zavěšená na stěně, pod poličkou.

    Kapsičku, jsem háčkovala z dvojité, akrylové příze v barvách zařízení dětského pokoje. Postýlku a nábytek má Viktorka bílý, s šedými a růžovými dekoracemi. Tentokrát jsem nezdobila stužkami, ale tříbarevným motýlkem a mezi barevné bambule, jsem umístila větší růžové korálky. 

   Údržba, je jednoduchá, praní na v pračce na šetrný program " vlna", s minimálními otáčkami. Bambulkovou dekoraci, je dobré umístit do malého pytlíku, košíčku, ve kterém šetrně pereme delikátní prádlo, jako jsou krajkové podprsenky s kosticemi. Chystám se na návštěvu a těším se na překvapenou reakci.
          
                                                                                                                                  Hezké odpoledne             Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...