pondělí 12. února 2018

Čtyři veselé dečky .....

    ..... jsem ušila v podobném stylu, jako první červenou. Použila jsem tři bavlněné látky, různých vzorů a střihla na dečky s volánkem. Zapojila jsem fantazii a každou dečku ozdobila jinými ornamenty a jinou výšivkou. Použila jsem na zdobení také bavlněnou krajku, širší v bílé a přírodní barvě.

    Zelenou bavlněnou dečku, jsem střihla ze silnější bavlněné látky, která mi zbyla ze zelených závěsů, do ložnice. Výrazně zelenou látku jsem skombinovala s krémovou a krásnou světle zelenkavou se srdíčky a proužky. Dečku jsem ozdobila prošitými lístky, výšivkou a bavlněnou krajkou.

  

   Dečka, velmi pěkně vypadá na komodě v ložnici a jednu jsem střihla a ušila také do obchůdku.

   Velmi pěkně vypadají další dvě dečky, v béžových a hnědých odstínech. Jako ústřední motivy, jsem vybrala dubové lísky a žaludy. Ornamenty jsou obšité, začišťovacím stehem. Čtvercovou dečky, jsem ozdobila  vyšívanými květinkami a bavlněnou krajkou, v přírodním odstínu.

   Poslední dečka, je v červených odstínech, jako základ jsem zvolila zbytek červeno bílé, květinové látky. Volánek je střihnutý, z veselé proužkované bavlny, v červených odstínech. Zdobila jsem barevnými srdíčky, vyšitými květy a bílou krajkou.

   Dečky jsou pro mne, dárečky pro naše  přátele a pár jsem ušila i do obchůdku.

                                                                                                                 Krásný začátek týdne       Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...