neděle 16. července 2017

....."walk in the clouds".....

    ..... bude moje švagrová, když obdrží tyto úžasné papučky s copánky, které pro ni pletu, k jejím narozeninám, Má je koncem příštího týdne. Je to dáreček na přání, protože vím, že se jí tyhle tlusté papučky velmi líbí a ptala se mě, jestli bych podobné svedla. Zahrála jsem to do ztracena, ale mám tento nápad na dárek, uchovaný v paměti.

    ​Papučky pletu ze směsice pravé vlny a akrylové příze. V návodu je uvedená pravá vlna, ale ze zkušenosti vím, že vlna trochu kouše a né každý to snese. Proto jsem vybrala tuhle heboučkou směsku. Měla jsem to štěstí a vychytala jsem akci 3 klubka za cenu dvou. Takže jsem si ke dvěma klubíčkám krémové vybrala ještě melírek modré šedé a krémové. Takže hádejte, co?..... Ano, budou ještě jedny papučky, v  modro šedo krémové kombinaci. Vybrala jsem ještě krásné, krémové knoflíčky.

    Papučky pletu ze silné vlny menšími jehlicemi  číslo šest, podle návodu firmy garnstudio DROPS design, ​a jestli vás tyhle papučky zaujaly, můžete si návod přečíst nebo vytisknout na jejich stránkách ​ZDE.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            Pěknou neděli!      Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...