čtvrtek 31. prosince 2015

Výlety s rodinou za historií a poznáním, momentky z roku 2015


    V březnu mne navštívili rodiče. Moc jsem se těšila na týden, který strávíme spolu. Aby byl pobyt v malém městečku, kde bydlím byl pro ně trochu zajímavý, připravila jsem si pro nás malý program. Kromě rodinných her a setkání s druhou polovinou rodiny, jsme vyrazili odpoledne, také na nedalekou zříceninu hradu Ludlow, dále na celodenní výlet do většího města Bristol. Kde jsme navštívili mořské akvárium a muzeum vědy a techniky. Prohlídli si krásné druhy ryb, plazů a vyzkoušeli různé pokusy a technické vychytávky.

   Na jaře jsme také s partou přátel vyrazili na další zříceninu hradu Goodrich, s průvodcem jsme se dozvěděli něco z historie hradu a po kávičce jsme vyrazili na procházku do nedalekého lesa v chráněné oblasti.

   V létě, kdy je horkého počasí poskromnu, jsme využili letního dne a vyrazili k moři do Walesu, na nekonečně dlouhou pláž. Šli jsme procházkou kolem pobřeží, až k majáku. 


















                                                                                                                             Krásný zbytek roku              Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...