pátek 25. prosince 2015

Trochu vánoční atmosféry

    Můj štědrý den, začal krásně. Ráno jsem zabalila zbývající dárky, při sledování české, vánoční pohádky. Poté jsem popřála rodičům a vrhla jsem se do dokončování cukroví. Slepovala jsem  Linecké cukroví džemem a pekla jsem ještě ořechový  dezert. Odpoledne jsem potom obalovala rybu a pekla vepřovou krkovičku na cibulce.

    Ve středu jsem měla také volno, takže jsem si v klidu mohla připravit bramborový salát a tradiční rybí polévku, kterou můj Sany miluje. Po práci Sany zabalil dárečky a já jsem nastrojila Vánoční stromeček, poprvé z mnou uháčkovaných dekorací.

    Večeři jsem u nás podávala v šest hodin. Naši přátelé dorazili v čas, i se skvělou tiramisu. Večeře byla velmi chutná a naše bříška napapaná, ale i přesto jsme si dopřáli  kousek dezertu. Předali jsme si dárečky a poté jsme seděli  s přáteli a popíjeli Rosé vínko, pojídali cukroví až dlouho do noci.

Taková u nás byla vánoční atmosféra:


Krásný sváteční večer  Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...