neděle 28. června 2015

Strakatý top

    Pár dní už mě trápí nějaká krční infekce. Jak už to tak bývá je doprovázena, bolestí v krku, kašlem a také teplotami. Takže jsem teď pátek a sobota proležela v posteli. Snažila jsem se vyléčit a přitom jsem koukala na filmy a v sobotu ráno jsem sešila díly a všila ozdoby na barevný top.

   Barevný top jsem upletla z mé oblíbené , jemné příze, a pletení výstřihu byla opravdu zábava! Ramínka se zapínají za krkem a v na zadní díl je zpevněn gumičkou. Střih topu dobře sedí, má zajímavě řešený výstřih a je doplněn ozdobami. Nápad a popis pochází z internetové stránky Austermann fashion & style.







Lenka



22. 06. 2015______________________________________________________________
    
     Moc často se mi nestává, že se rozhodnu pro nějakou přízi, začnu plést výrobek a po pár centimetrech znejistím a nejsem si jistá, jestli se mi  příze ještě líbí, či jestli je příze vhodná pro zvolený typ oděvu. Tento top bez rukávů mám rozpletený hodně měsíců. sad Mám ráda pestré barvy a jejich různé kombinace, ale u téhle příze si pravdu nejsem jistá, jestli to už není příliš.

Tohle je další novinka:






Krásný den    Lenka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Velikonoční přání

  Hezký večer      Tento svateční čas, nám přeje krásné, teplé a slunečné počásí a já mám pro naší Anušku připravený na Velikonoce, hezký pr...